David Dunbar er født og opvokset i Barton Rouge, Louisiana og har i sin ungdom spillet med mange blues legender på blandt andet New Orleans Jazz Festival.
David Dunbar er født og opvokset i Barton Rouge, Louisiana og har i sin ungdom spillet med mange blues legender på blandt andet New Orleans Jazz Festival. - Foto: Foto: Pressefoto.

Søndagstoner i Den gule villa

Jazz og bløde bluestoner vil fylde Den gule villa, når David Dunbar og Zofia Katrine Hedvard spiller søndag den 2. februar. David Dunbar er inspireret af mange, men den umiddelbart største inspirationskilde er Louis Armstrong og Harry ’Sweets’ Edison. Zofia Katrine Hedvard beskrives bedst som en up-beat jazzsangerinde, der forstår at levere humørfyldt underholdning med et indlysende musikalsk talent, der er inspireret af ikoniske jazznavne som Doris Day, Sarah Vaughan og Ella Fitzgerald. Kom og nyd en eftermiddag med dejlig jazzmusik i et afslappet miljø. Der er mulighed for at købe kaffe, the, sodavand, vin og øl.

Søndags JazzMatine. Den Gule Villa, Dirch Passers Allé 2. Søndag den 2. februar klokken 14.00-17.00. Billetpris 50 kroner og 30 kroner for medlemmer.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Henrik Zimino forlader 3Fs lokaler på Saltværksvej efter valgsejren i 2013, hvor han sikrede fortsat uafbrudt socialdemokratisk styre i Tårnby.

Eks-borgmester fylder 70 år: Han har altid passet på kommunens penge, men er personligt ruineret

Der bliver trænet igennem, når ældre borger mødes til cirkeltræning i Hafnia Hallen onsdag og fredag formiddag.9

Pensionistidræt i Hafnia Hallen: »Jeg kan virkelig mærke, at motion er godt for kroppen«