På tirsdag skal lokaludvalg, borgere og eksperter diskutere mulighederne for et eventuelt stofrum i Sundholm.
På tirsdag skal lokaludvalg, borgere og eksperter diskutere mulighederne for et eventuelt stofrum i Sundholm. - Foto: Gonzales Photo Emil Hougaard/Gonzales/Ritzau Scanpix

Sig din mening: Lokaludvalg inviterer på møde om stofrum

Amager Vest Lokaludvalg har i flere år arbejdet på at få etableret et stofrum i Sundholm, da mange stofmisbrugere har deres daglige gang i området, hvilket har skabt utryghed.

Amager Vest Lokaludvalg vil dog gerne høre naboer og andre berørte parter, før Københavns Kommune eventuelt etablerer et stofrum. Derfor inviterer lokaludvalget til dialogmøde tirsdag 4. februar.

Her kan naboer til Sundholm, ansatte, besøgende og brugere af området lufte deres bekymringer og få svar på spørgsmål fra eksperter og fagpersoner, der også deltager i mødet.

Dialogmøde om stofindtagelsesrum. Amager Fælled Skole, Sundholmsvej 2A. Tirsdag 4. februar kl. 17.30-19.30. Der er fællesspisning kl. 16.30.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
»Jeg har allerede bagt den masser af gange, og jeg kan sige så meget, at mine drenge elsker den. Men I må vente lidt endnu med at smage den,« siger Victoria Askjær med et glimt i øjet om den ny velgørenhedskage, hun har lavet sammen med Konditorbager i forbindelse med Danmarks Indsamlingen.

Amager-bager sælger kage sammen med Victoria fra Den Store Bagedyst

B.93‘s nye trøje forfra og bagfra.

B.93 sender stikpille til FCK med budskabet på deres nye trøje