David M. Gerschwald ved de to ekstra p-pladser, som kommunen - med kort varsel - fandt plads til på hans opfordring.
David M. Gerschwald ved de to ekstra p-pladser, som kommunen - med kort varsel - fandt plads til på hans opfordring. - Foto: Bo Børresen

DEBAT: Stor tak for to nye p-pladser

Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning.

Jeg vil gerne sende en tak for den lydhørhed Frederiksberg Kommunes afdeling for parkeringspladser har udvist ved opmaling af p-pladser ud for Carl Plougs Vej 2 (ved Skolen ved Søernes nye åbne skolegård).

I mange måneder af 2019 fik beboerne inddraget op mod 40 p-pladser på Niels Ebbesens Vej og Carl Plougs Vej under renoveringen af skolens gård og legeplads, der blev genåbnet af borgmester Simon Aggesen i november.

Fredag 17. januar blev der opmalet p-pladser ud for Carl Plougs Vej 1-3. Da jeg så det, ringede jeg straks til den respektive afdeling for at få reguleret p-pladserne ud for Carl Plougs Vej 2.

Det var der så stor lydhørhed over for, at allerede mandag 20. januar (altså den førstfølgende arbejdsdag) har man ændret lidt på p-pladsernes vinkel, så der blev plads til to ekstra p-pladser uden at ændre på bredden af pladserne.

I disse spalter har vi borgere det med at brokke os over de forskellig dispositioner, der udgår fra rådhuset. Derfor finder jeg det tilsvarende naturligt omgående at takke for kommunens store og hurtige lydhørhed.

Det er vi rigtig mange borgere i kvarteret, der bliver meget glade for i lang tid fremover.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Orientkaj i Nordhavn kommer som den eneste nye metrostation til at ligge over jorden - med udsigt over vandet.

Der er sat dato på metroåbning til Nordhavn

Loyal To Familia er nu officielt en ulovlig forening og skal opløses. Det er netop afgjort i Københavns Byret.

Netop afgjort: Loyal To Familia skal opløses