De tre guldvindende TEC Frederiksberg-elever under hyldesten på Københavns Rådhus. Fra venstre er det lastvognsmekaniker Mathias Erforth Hinrichen, VVS-energispecialist Lucas Barkow, elektriker Emil Eigenbrod.
De tre guldvindende TEC Frederiksberg-elever under hyldesten på Københavns Rådhus. Fra venstre er det lastvognsmekaniker Mathias Erforth Hinrichen, VVS-energispecialist Lucas Barkow, elektriker Emil Eigenbrod. - Foto: Palle Demant

TEC Frederiksberg-elever hyldet

TEC på Stæhr Johansens Vej løb med opmærksomheden og hele tre guldmedaljer, da der i weekenden blev afholdt DM i skills (færdigheder).

TEC Frederiksberg kan således bryste sig af både at have Danmarks bedste elektriker-elev, Emil Eigenbrod, Danmarks bedste VVS-energispecialist-elev, Lucas Barkow, og Danmarks bedste lastvognsmekaniker-elev, Mathias Erforth Hinrichen, gående på skolen på Stæhr Johansens Vej.

DM i skills er danmarksmesterskaber for erhvervsuddannelser og det største uddannelsesevent i Danmark, der giver unge håndværkere chancen for at vise deres talenter.

I går, onsdag, blev de tre TEC-elever hyldet på Københavns Rådhus, hvor overborgmester Frank Jensen (S) tog imod med taler og rådhuspandekager.

Direktør på TEC, Morten Emborg, er selvsagt stolt af at have så dygtige og talentfulde elever gående på TEC Frederiksberg:

»Ikke alene er vi stolte af vores vindere, og at de bliver behørigt fejret. Vi glæder os også over, at vi kan vise, at det kræver skills at tage en erhvervsuddannelse. Det bekræfter bare potentialet og mulighederne i at tage en erhvervsuddannelse,« fastslår han.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Du kan opleve kunst fra den faste skare hos Galleri Lorein på Frydendalsvej.

Kig på nye og ældre værkere hos Galleri Lorein

Venstres næstformand og retsordfører Inger Støjberg inviterede onsdag aften til borgermøde på Blågårds Plads for at få input til de kommende politiforhandlinger.

Nørrebroere om politiressourcer: Politiet skal tage sig af os – ikke Paludan