Dokumentarfilmen der vises 29. januar, følger en dansk journalist og hans hold, som efterforsker Dag Hammarskjöld’s død, der til dags dato stadig er et mysterium og som gennem årene har været genstand for forskellige konspirationsteorier
Dokumentarfilmen der vises 29. januar, følger en dansk journalist og hans hold, som efterforsker Dag Hammarskjöld’s død, der til dags dato stadig er et mysterium og som gennem årene har været genstand for forskellige konspirationsteorier - Foto: PR FOTO

TårnbyDox: Dokumentarfilm og debat på biblioteket

Fra 29. januar er der dokumentarfilm og debat på Tårnby Hovedbibliotek, som vises den sidste onsdag i måneden klokken 14.00. Der er fem udvalgte dokumentarfilm for foråret, og den første film der vises, omhandler FN’s svenske generalsekretær Dag Hammarskjöld, som i 1961 omkom under mystiske omstændigheder i et flystyrt over Nordrhodesia. Dokumentarfilmklubben TårnbyDox giver mulighed for gode diskussioner og udvekslinger af synspunkter om vigtige emner i samfundet, om historiens gang, om særlige eller usædvanlige menneskelige forhold. Kom og se en række tankevækkende dokumentarfilm – og del oplevelsen med andre. Det er gratis at deltage.

Dokumentarfilm og debat, Tårnby Hovedbibliotek, Kamillevej 10. Onsdag den 29. januar klokken 14.00. Gratis billetter kan hentes på bibliotekerne eller www.taarnbybib.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Galleri Argentum befinder sig på Birkedommervej 68.

Masser af aktiviteter for kunstinteresserede i Argentum

‘Retfærdighedens vogter’ - den betegnelse er ofte anvendt om Eva Smith, der har været professor ved Københavns Universitet og altid aktiv i den offentlige debat.

Foredrag: Langt liv som vogter af retfærdigheden