Forestillingen La Boheme.
Forestillingen La Boheme. - Foto: FOTO: CATHERINE ASHMORE.

Opera foran de bløde biografsæder

Er London eller Moskva lige langt nok væk, hvis man gerne vil opleve opera fra ’Royal Opera House’ eller Ballet fra ’Bolchoi’, så er der nu mulighed for at opleve forestillinger i biografen.

Det drejer sig om ’Moviehouse’ i Tuborg Havn ved Eksperimentarium.

»I MovieHouse gør vi os umage med at præsentere den højeste kvalitet i såvel film som anden underholdning,« fortæller direktør Michael Obel.

»Her passer forestillingerne fra London perfekt ind til vores publikum som vi ved sætter pris på gode oplevelser ud over det sædvanlige«. I Moviehouse vil der frem til sommer være mulighed for at nyde opera i den absolutte topklasse. Der vises forestillinger fra Royal Opera House i London og Bolchoi balletten fra Moskva. Forårsprogrammet byder blandt andet på operaen Fidelio og balletten Svanesøen.

Næste forestilling er operaen ’La Boheme’, der vises 29. januar, i Moviehouse i Tuborg Havn. Billetterne er til salg på moviehouse.dk, og der medfølger et glas festlige bobler inden forestillingen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
»Det er dejligt at se tal, som bekræfter, at iværksætterkulturen er stærk på Frederiksberg,« fastslår borgmester Simon Aggesen (K).

1.229 nye Frederiksberg-virksomheder i 2019

Christina Blom er den nye leder af Frederiksberg Mad- og Kulturhus på Frederiksberg Allé 41.

Frederiksberg Mad- og Kulturhus åbner lige om lidt på mezzaninen