Hos Loop går de ikke op i selfies, spejle eller vaskebræt, men at træning skal være afslappende.
Hos Loop går de ikke op i selfies, spejle eller vaskebræt, men at træning skal være afslappende. - Foto: Foto/LOOP Fitness

Loop åbner nyt center

Lørdag den 25. januar åbner Loop fitness et nyt træningscenter på Tagensvej 85, hvilket bliver nummer 119 i rækken af Loop centre rundt omkring i landet.

Loop fitness er et cirkeltræningskoncept, der henvender sig til alle, som ikke ønsker at bruge mere tid på træningen, end højst nødvendigt. Hos Loop tager det blot 24 minutter at træne hele kroppen, samtidig med, at det foregår i et afslappende og uformelt træningsmiljø, hvor der er fokus på, at alle skal føle sig godt tilpas.

Cirkeltræningen drejer sig om 16 maskiner placeret i en cirkel, som hver især træner enten dine muskler eller din kondition. Man hopper bare ind i cirklen, hvor der er plads, og følger herefter cirklens rytme rundt. Efter 45 sekunder lyder der et ‘ding’, og alle flytter til den næste maskine i cirklen. Efter to runder i cirklen er du trænet igennem.

Det er muligt at følge sin træning med en ‘fitness tracker’, som registrerer træningsindsatsen. Efter træningen kan man ved hjælp af en app se, hvor meget man har løftet og hvor mange kalorier man har forbrændt.

Der er adgang til centret alle dage fra klokken 05.00 til 22.00. Læs mere om LOOP Fitness på loopfitness.com.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Frederiksberg har landets mest tilfredse borgere, når det kommer til den kommunale service som for eksempel daginstitutioner, skoler, kulturtilbud og hjemmepleje.

Frederiksberg Kommune har landets mest tilfredse borgere

Tag den lille under armen og kom til Barsels Break i Nordisk Film Biografer Falkoner.

Biograf inviterer på oplæg om motorikkens ABC