‘Retfærdighedens vogter’ - den betegnelse er ofte anvendt om Eva Smith, der har været professor ved Københavns Universitet og altid aktiv i den offentlige debat.
‘Retfærdighedens vogter’ - den betegnelse er ofte anvendt om Eva Smith, der har været professor ved Københavns Universitet og altid aktiv i den offentlige debat. - Foto: PR FOTO

Foredrag: Langt liv som vogter af retfærdigheden

Kom til foredrag 29. januar med den første kvindelige professor i retsvidenskab, Eva Smith. Foredraget afholdes på Tårnby Hovedbibliotek klokken 19.30, hvor man kan høre om den spændende livsrejse, som Eva Smith har været på som jurist og som mor. Som datter af den tidligere socialdemokratiske justits- og indenrigsminister Hans Hækkerup, er hun født ind i den socialdemokratiske verden, men valgte at give afkald på sit berømte efternavn, da hun blev gift med sin første mand i 1964. I kraft af sin evne til at kombinere karrieren og et familieliv med hele seks børn og 20 børnebørn har hun desuden virket som inspirator og forbillede for kvindelige jurastuderende.

Det koster 90 kroner at deltage i arrangementet.

Foredrag med Eva Smith. Tårnby Hovedbibliotek, Kamillevej 10. Onsdag den 29. januar. Billetpris 90 kroner, købes via AOF Amager.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Dokumentarfilmen der vises 29. januar, følger en dansk journalist og hans hold, som efterforsker Dag Hammarskjöld’s død, der til dags dato stadig er et mysterium og som gennem årene har været genstand for forskellige konspirationsteorier

TårnbyDox: Dokumentarfilm og debat på biblioteket

Valby stod klar med flag og kage, da flygtninge ankom til København i forsommeren 2016.

Kommunen vil flytte flygtninge: Nu skal de bo i et område med bandeproblemer