1. marts er der ansøgningsfrist til en række ungdomsuddannelser, og i den forbindelse inviterer ‘NEXT Uddannelse København‘ til infoaften.
1. marts er der ansøgningsfrist til en række ungdomsuddannelser, og i den forbindelse inviterer ‘NEXT Uddannelse København‘ til infoaften. - Foto: Pressefoto.

Uddannelsesvalg: Oplev over 40 uddannelser

Det kan være svært at vælge den rette uddannelse, og valget kan være endnu sværere, hvis ikke man har hørt om alle de muligheder, der findes. Tirsdag den 28. januar holder ’NEXT Uddannelse København’ infoaften på Rebslagervej på Nørrebro. Her har NEXT samlet alle skolens uddannelser, så unge kan få et overblik over uddannelsesjunglen. Til infoaftenen vil elever, undervisere, praktikkonsulenter og vejledere stå klar med gode råd og vejledning i forhold til uddannelsesvalg. Gæsterne har mulighed for at opleve over fyrre erhvervsuddannelser, ni eux-uddannelser, fem 10. klasses retninger og få et indblik i NEXTs seks gymnasier.

Arrangementet foregår tirsdag den 28. januar fra klokken 17.00-20.00 på Rebslagervej 11 på Nørrebro. Det er muligt at tilmelde sig arrangementet og få en gratis madbillet på nextkbh.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Orkestret bag koncertfortællingen er sangeren og guitaristen Karsten Holm, bassisten Bjørn ”Bønne” Petersen, guitaristen Martin Blom og violinisten Knud Erik ”Fuddi” Steengaard.

Cohen i kirken

Maleri af Jeane-Pierre Lorand, der også udstiller ved ‘Naivisterne 2020’.

33 naivister i stor udstilling