Bo Rune Madsen er i den brede offentlighed blandt andet kendt som tidligere sangskriver og guitarist i det danske rockband Mew.
Bo Rune Madsen er i den brede offentlighed blandt andet kendt som tidligere sangskriver og guitarist i det danske rockband Mew. - Foto: Pressefoto: Henrik Haven.

Soloudstilling: Bule boy ammer verden

Den visionære kunstner, Bo Rune Madsen, udstiller nu en soloudstilling I Galleri Benoni i København. Udstillingen kan opleves fra 24. januar til 22. februar. ’Bule Boy Ammer Verden’ er en slags portrætudstilling, der kredser om former og farver – som en repræsentation af det virkelige liv, men med buler og folder. Udstillingen viser verden som den tager sig ud, set gennem Bo’s øjne: »Med mine vandarme rækker jeg frem og maler den bulede verden vi lever i. ikke den målbare verden, men verden som jeg føler den. Vi har alle et personligt og subjektivt syn, som dannes på baggrund af forskellige elementer, blandt andet af synsceller, erfaring og følelser. Alt dette forhandles i hjernen og vi danner en personlig vision som er den jeg forsøger at male. Det er et slags synæstetisk syn. Følelserne for mig er farver og det kommer til udtryk i billederne.« Der er fernisering af soloudstillingen 24. januar, klokken 17.00-19.00.

Soloudstilling af Bo Rune Madsen. Galleri Benoni, Store Kongensgade 40. Fra 24. januar til 22. februar 2020.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Qvortrup er kommet helskindet igennem stormvejret og har siden Se og Hør-tiden været først politisk redaktør og siden politisk kommentator for blandt andet TV2.

Qvortrup skyder med skarpt

Erik Andersen - også kendt som Hejremanden.

Debat: Hvad med hejremanden?