Orkestret bag koncertfortællingen er sangeren og guitaristen Karsten Holm, bassisten Bjørn ”Bønne” Petersen, guitaristen Martin Blom og violinisten Knud Erik ”Fuddi” Steengaard.
Orkestret bag koncertfortællingen er sangeren og guitaristen Karsten Holm, bassisten Bjørn ”Bønne” Petersen, guitaristen Martin Blom og violinisten Knud Erik ”Fuddi” Steengaard. - Foto: Pressefoto: Erik Balle.

Cohen i kirken

Oplev en koncert med sange af Leonard Cohen og et besøg i digterens univers, når Karsten Holm og ’Cohen Trioen’ gæster Simeons Kirke, 3. februar klokken 19.30. Koncertfortællingen ’Cohen i kirken’ tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af mesterens poesi og historie. ’Cohen i kirken’ fokuserer på at fortolke Cohens sange. Kvartetten, der består af akustiske og elektriske guitarer, bas, violin og masser af vokal, har skabt egne originale arrangementer og givet sangene nye farver og udtryk. Den canadiske sangskriver og digter Leonard Cohen, der døde i efteråret 2016, er en af vor tids største sangskrivere, og hans sange er blevet en del af vores fælles kultur.

Koncertfortælling i Simeons Kirke, Sjællandsgade 12b. Mandag den 3. februar klokken 19:30.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jana og Nanna Mai fra 3.b på Ellebjerg Skole er i her i gang med at skrive, hvad god stil er på en af de plakater, der nu pryder to bus 9A‘er.14

God stil i bussen: »Man skal rejse sig op, hvis der kommer en gammel dame ind i bussen«

1. marts er der ansøgningsfrist til en række ungdomsuddannelser, og i den forbindelse inviterer ‘NEXT Uddannelse København‘ til infoaften.

Uddannelsesvalg: Oplev over 40 uddannelser