I morgen onsdag 22. januar kan du opleve Venstres næstformand og retsordfører, Inger Støjberg, når hun i forbindelse med de kommende politiforhandlinger inviterer til borgermøde på Blågårds Plads.
I morgen onsdag 22. januar kan du opleve Venstres næstformand og retsordfører, Inger Støjberg, når hun i forbindelse med de kommende politiforhandlinger inviterer til borgermøde på Blågårds Plads. - Foto: Steen Brogaard

Borgermøde: Inger Støjberg (V) kommer til Blågårds Plads

Venstres næstformand og retsordfører, Inger Støjberg, har været på tur rundt i landet for at besøge forskellige politikredse. I morgen onsdag 22. januar slutter hun turen af med et besøg hos Københavns Politi, og efterfølgende tager hun på Nørrebro, hvor den forhenværende udlændinge- og integrationsminister inviterer til borgermøde på Støberiet på Blågårds Plads.

Turen og borgermøderne skal bruges til at samle input til de kommende politiforhandlinger, hvor politikeren ønsker at få input til, hvad skal vi med politiet i fremtiden, og om der for eksempel skal mere politi på gaden.

Arrangementet er fra 19-21 og bliver holdt på Støberiet på Blågårds Plads 5. Alle er velkomne, og der er ingen tilmelding.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Københavns Kommune har fået mulighed for at bruge 99,7 millioner kroner på teknik- og miljøområdet. Det betyder, at der allerede i 2020 vil blive sat gang i en række anlægsprojekter på Nørrebro og i Nordvest, som først var planlagt til 2021 og 2022.

Anlægsprojekter: Her er projekterne, der sættes i gang i 2020

Borgerne i Dragør oplever flere indbrud end i resten af landet.

Alarmerende tal: Dragør har rekord for flest indbrud