Operaen ligger på Pusher Street inde på Christiania
Operaen ligger på Pusher Street inde på Christiania - Foto: Arkivfoto

Vrik til 00‘er musik fra Boogielisten på Christiania

Har du en svaghed for 00’er musik? Og synes du, at Boogielisten var for fed? Så skal du med til stor dansefest på Operaen på Christiania lørdag 25. januar.

Tænk, at 00’erne allerede fylder 20 år – og du nok endda er fyldt lidt mere end det. Nu har du chancen for at danse til alle de sange, der giver dig et ’trip down memory lane’ og som giver dig gåsehud. »Her er festen, der bringer dig tilbage til tiden, hvor V-necks, D&G og fake Louis-Vuitton var dope, og det var ornli’ G at være ’P.I.M.P.’!,« skriver Operaen på Facebook. Festen varer fra klokken 22, hvor der er billige drinks og øl i baren. Klokken 22.30 er der liveband på, og klokken 1 går DJ Simon Serbern på. Der er mulighed for at vinde gratis entré og bobler til dig og venner, hvis du trykker ’deltager’, deler eventet og tagger de to venner, du vil have med. Vinderen bliver trukket 25. januar klokken 14.

Best of Boogielisten – 00’er fest på Operaen Christiania 25. januar klokken 22. Entré: 70 kroner.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Det er de udholdende orienteringsløbere, der tager udfordringen op, når ‘Vinterlang 2020’ kommer til Frederiksberg søndag 26. januar.

Orienteringsløb af den barske slags

Stafet for Livet starter op igen på Frederiksberg.

Infomøde: Stafet for Livet på vej tilbage