Stafet for Livet starter op igen på Frederiksberg.
Stafet for Livet starter op igen på Frederiksberg. - Foto: Arkiv

Infomøde: Stafet for Livet på vej tilbage

I 2019 var der ingen Stafetfor Livet på Frederiksberg, men nu prøver folkene bag at få genoplivet traditionen i 2020.

Tidligere har stafetten været en fin succes på Frederiksberg, og den løbes også 75 andre steder i Danmark.

Kender du ikke stafetten, så kan det fortælles, at der er tale om en stafet, som varer 24 timer. Der løbes i hold i et døgn, der bliver krydret med aktiviteter, underholdning og oplysninger. Alt sammen skal være med til at få en god dag sammen, men også at give håb og støtte til alle, der er berørt af kræft.

Kom til infomøde

Målet med stafetten er at gå sammen i kampen mod kræft for at styrke de lokale fællesskaber og samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse.

Har du lyst til at være en af de frivillige, der skal få Stafet for Livet tilbage på banen og være med til at give andre en god oplevelse, så kig forbi til informationsmøde.

Mødet afholdes i Den Gule Villa på Dirch Passers Allé onsdag 29. januar kl. 19-21. Ved mødet kan du få meget mere at vide om hvad stafetten er for en størrelse, og hvad det betyder at melde sig som frivillig.

Alle er velkomne til at komme forbi.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Operaen ligger på Pusher Street inde på Christiania

Vrik til 00‘er musik fra Boogielisten på Christiania

Forfatteren og skolemanden Hüseyin Duygu er en nøgleperson, når det gælder kulturudveksling mellem Danmark og Tyrkiet. Han har oversat en lang række danske digtere til tyrkisk og arrangeret mange poesiaftener både i København og flere steder i Tyrkiet.

Dansk-tyrkisk aften for poesielskere