Thorbjørn Risager & The Black Tornado spiller deres nye album, når de holder koncert i Amager Bio 31. januar.
Thorbjørn Risager & The Black Tornado spiller deres nye album, når de holder koncert i Amager Bio 31. januar. - Foto: PR

Thorbjørn Risager & The Black Tornado klar med releasekoncert i Amager Bio

Det populære orkester Thorbjørn Risager & The Black Tornado er klar med et nyt album, når de spiller koncert i Amager Bio.

Efter mere end 1.000 koncerter i 21 forskellige lande er det populære og prisvindende orkester Thorbjørn Risager & The Black Tornado klar med et nyt album.

Albummet, der hedder ’Come On In’, bliver udgivet 31. januar, og samme dag holder det swingende ensemble koncert i Amager Bio, hvor du dermed som den første kan høre de nye sange live.

Ligesom da de begyndte, er sangene skrevet af Thorbjørn Risager, mens The Black Tornado efterfølgende har givet deres bidrag for at fuldende sangene.

Det betyder, at sangene både har strejf af funk, gospel og rock ’n’ roll, da de musikalske bidrag afhænger af den følelse, sangen og teksten giver.

Sange afspejler livet

Flere af sangene på ’Come On In’ bærer præg af en mere nedtrykt stemning, og det skyldes, at sangene afspejler det stadie i livet, hvor frontmand Thorbjørn Risager befinder sig.

»Bluesen er min ventil. Og denne gang har jeg skrevet nogle sange om at være i tvivl om, hvorvidt jeg er det rette sted i mit liv. Der er dog noget grundlæggende i min sangskrivning, som søger mod lyset. Som handler om at bide tænderne sammen og sige: »jeg skal nok komme videre«,« siger Thorbjørn Risager.

Albummet indeholder derfor en blandet række af sange, hvor Thorbjørn Risager synger om både eksistentielle spørgsmål og politik, mens der dog stadig er plads til det opløftende fællesskab, som ensemblet ønsker at skabe.

Koncerten i Amager Bio er en del af en længere turné, der løber fra 17. januar til 2. maj.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Zone-Redningskorpsets kontorpersonale og reddere i gården på Platanvej en sommerdag i 1948 (eller cirka deromkring).

Zonen-ansatte efterlyses

Det er nærbokse som denne, man fremover vil kunne hente sine pakker i.

Nærbokse til afhentning af pakkepost lander på Amager