Fra januar og frem til september 2020 kan du opleve pulserende klubkultur på Designmuseum Danmark
Fra januar og frem til september 2020 kan du opleve pulserende klubkultur på Designmuseum Danmark - Foto: Arkivfoto

Museums- og klubbesøg på én aften

I anledningen af at Designmuseum Danmark lancerer ny udstilling om klubkulturen fra 60’erne frem til i dag, holder Soundvenue i samarbejde med Designmuseet åbning på Bredgade og herefter stor fest på Hotel Cecil. Inden det går løs på dansegulvet, åbner Designmuseet selve udstillingen mellem klokken 19 til 22.30. Her vil der vil talk mellem Johannes Torpe, Silas Adler og Sebastian Avala Henriksen. Det er gratis at deltage, og der vil være kolde drikkevarer. Man kan med fordel fortsætte festen til åbningsarrangementet ’Night Fever: Designing club culture 1960-today’ på Hotel Cecil, hvor line-up tæller blandt andre Lord Siva, Eloq, Dokkedal og Agnes3000. Arrangementet kredser om mødet mellem musik, mode og design i klubkulturen fra 60’erne af og byder derfor også på en hybridoplevelse mellem forskellige kunstarter. Festen er åben for alle, og der er gratis entré indtil midnat. Herefter koster det 80 kroner at komme ind. Udstillingen vises fra den 25. januar til 27. september i Designmuseum Danmark, Bredgade 68 i København.

Udstilling og fest fredag 24. januar på Designmuseum Danmark og Hotel Cecil, 19-04, gratis adgang

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Claudia Westh Lonning udgav debatromanen i sommersFOTO: PR foto

Drik vin og lyt til poesi i Skindergade

Den historiske bygning er blevet renoveret fra kælder til kvist. Folkene bag er lykkedes med at bevare stedets historiske ånd og charme og ikke mindst husets smukke arkitektur. Vandværket rummer café, restaurant, konference- og mødefaciliteter, kontorfællesskab samt selskabs- og eventlokaler.

Der er sket underværker på Vandværket