Lyskunst fra sidste års festival placeret på Holmen.
Lyskunst fra sidste års festival placeret på Holmen. - Foto: Lyskunst af Jakob Kvist

Gå på opdagelse: Lysfestival lyser øen op

I februar måned løber Copenhagen Light Festival af stablen, og i den anledning kan du opleve lyskunstruten ’Amager Lyser’ fra 1. til 23. februar. Den viser dig rundt på Amager. Fra Islands Brygge til Lergravsparken – enten til fods, med bus, tog eller på cykel.

Ruten består af 14 lyskunstværker, som er skabt af nye og etablerede lyskunstnere. Udover helt nye værker består ruten også af eksisterende lyskunstværker, som amagerkanerne måske overser i hverdagens travlhed.

Lyskunstinstallationerne indgår i et samspil med facader, bygninger, træer, jernbanespor og vinduer og inviterer dig til at se og opleve Amagers kvarterer i et nyt lys i vintertidens mørke. Ruten bliver offentliggjort tirsdag 21. januar på siden Amager Lyser.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
To børn i Børnehuset Sct Thomas leger.

Simpel metode mindsker stress hos børn

Festlige tider da B.93 rundede 125 år i foråret 2018. FOTO: christian Midtgaard

B.93-Fanklub håber på flere tilskuere