Festlige tider da B.93 rundede 125 år i foråret 2018. FOTO: christian Midtgaard
Festlige tider da B.93 rundede 125 år i foråret 2018. FOTO: christian Midtgaard

B.93-Fanklub håber på flere tilskuere

Efter fremgang tre år i træk oplevede B.93 Fanklub tilbagegang i 2019, når det gjaldt om at bakke op førstehold på Østerbro Stadion.

»Det er vi i Fanklub-bestyrelsen bevidste om, og arbejder hårdt på at vende det i 2020. Vi kan ikke gøre det uden støtte fra alle jer med et hjerte for vores første seniorhold,« lyder det fra B .93 Fanklub-formand Brian Nehm, som opfordrer til, at klubbens egne medlemmer på ungdomsholdene i højere grad viser sig og støtter B.93 med trænerne som bindeled.

B.93 Fanklub holder sin årlige generalforsamling 22. januar klokken 19 på adressen Sankt Gertruds Stræde 11 i Indre By. Alle er velkomne, og klubbens nye cheftræner for herrerne Thomas Nørgaard kommer også forbi.

Det koster 93 kroner årligt at være medlem af fanklubben, og selvom man ikke selv er aktiv, er man med det beskedne beløb med til at støtte aktiviteterne.

Lige nu er der vinterpause. Herrernes fodboldsæson begynder på kvindernes internationale kampdag 8. marts. Her er der gratis bustur for alle B.93’ere til udekamp mod Avarta i Rødovre.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Lyskunst fra sidste års festival placeret på Holmen.

Gå på opdagelse: Lysfestival lyser øen op

Jytte Hilden besøger Vesterbro og Eliaskirken onsdag 22. februar.

Tidligere minister giver sit bud på takt og tone