Kender du Danmarks sødeste kassedame?
Kender du Danmarks sødeste kassedame? - Foto: Illustration: Hjemmet

Findes Danmarks sødeste kassedame på Amager?

Hvis Danmarks sødeste kassedame sidder i dit lokale supermarked, er det tid til at nominere ham eller hende til Danmarks sødeste kassedame 2020. Deadline for at indstille til kåringen er forlænget med to uger til 3. februar.

Uge efter uge gør kassedamerne m/k en stor forskel for rigtig mange mennesker. Ofte med et smil og personlig service gør han eller hun indkøbsturen lidt bedre og bidrager med godt humør. Det arbejde vil Hjemmet gerne værdsætte.

Derfor sætter ugebladet Hjemmet for syvende gang jagten ind på Danmarks sødeste kassedame m/k:

»Med søde ord og opmuntrende kommentarer giver kassedamer i hele landet energi i en ellers grå hverdag, og de gør dermed en kæmpe forskel for rigtig mange mennesker. Vi har nu i seks år hyldet den sødeste kassedame i Danmark, og hvert år er vi rørt over de mange søde historier fra læsere om, hvorfor deres kassedame fortjener titlen som den sødeste kassedame,« siger chefredaktør på Hjemmet, Marianne Gram, i en pressemeddelelse.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Byggeriet må tilbage på tegnebrættet, mener Svend Elberg Thomsen.

DEBAT: Den skal tilbage på tegnebrættet

Der gemmer sig tilsyneladende mere, end man lige skulle tro under overfladen af Utterslev Mose. Torsdag eftermiddag og aften fandt brandvæsenets dykkere tusindkronesedler i vandet.

Efter fund af tusindkronesedler i mose: Politiet undersøger, om kriminel handling ligger bag