Journalisten og radioværten Esben Kjær mistede sin 7-årige til en kræftsygdom. Hør hans personlige fortælling om, hvordan man kan komme igennem sorgen.
Journalisten og radioværten Esben Kjær mistede sin 7-årige til en kræftsygdom. Hør hans personlige fortælling om, hvordan man kan komme igennem sorgen. - Foto: PR FOTO

Foredrag: Hvordan overlever man døden?

Torsdag den 23. januar holder forfatter og radiovært, Esben Kjær et foredrag om det at miste og håndtere sorgen. Foredraget afholdes på Tårnby hovedbibliotek, klokken 19.00. Her vil Esben Kjær sætte ord på livets sværeste vilkår og gør op med tabuer og berøringsangst omkring døden. Esben Kjær mistede i 2012 sin 7-årige til en kræftsygdom, og med udgangspunkt i sin egen historie tager han livtag med vores forhold til døden og sorgen. I en direkte og konfronterende stil leverer han en skarp kritik af måden, som de fleste af os håndterer døden på – og kommer med konkret viden og værktøjer, der kan anvendes til at få et bedre sorgforløb. Esben Kjær er vært på radioprogrammet ’Bagklog på P1’ og forfatter til bøgerne ’Min usynlige søn – kunsten at leve med sine døde’ og ’Døden – en overlevelsesguide’.

Han har i flere år været en aktiv debattør og holdt mange foredrag om sorg. Det koster 30 kroner at deltage.

Foredrag med Esben Kjær. Tårnby Hovedbibliotek, Kamillevej 10. Torsdag den 23. januar, klokken 19.00. Billetpris: 30 kroner.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Nyt byggeprojekt på Dirch Passers Allé.FOTO: pr

Boligprojekt rammer Flintholm

Borgmester Simon Aggesen (K) lover, at han vil tage et kig på linje 18, der i forvejen har vakt bekymring i By- og Miljøudvalget.

DEBAT: Borgmesteren vil tage et kig på linje 18