Platanvej.
Platanvej. - Foto: Foto: Martin Sørensen

Platanvejs egoisme

Jan Buch

CERESVEJ 10, 1863 FREDERIKSBERG C

Dette er et godt ord at bruge om en omsiggribende holdning ikke alene på Frederiksberg. Personligt mener jeg, at alle veje på Frederiksberg skal være åbne for gennemkørsel, helst i begge retninger, hvis der er plads til det. Vi bør alle være solidariske om at dele trafikbelastningen og ikke lukke os af til små luksusenklaver. I enkelttilfælde med små veje må man kunne søge om tilladelse til at lukke for gennemkørsel. Da man nu sætter sig uden for fællesskabet, bør det medføre, at disse veje ikke længere kan være kommunale, men må blive private. Derfor må beboerne selv betale for vedligeholdelse, snerydning og hvad der ellers kræves for en privatvej.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Nyt byggeprojekt på Dirch Passers Allé.FOTO: pr

Boligprojekt rammer Flintholm

Borgmester Simon Aggesen (K) lover, at han vil tage et kig på linje 18, der i forvejen har vakt bekymring i By- og Miljøudvalget.

DEBAT: Borgmesteren vil tage et kig på linje 18