Kom og byg perleplader i Absalon. Det koster ikke noget.
Kom og byg perleplader i Absalon. Det koster ikke noget. - Foto: Arkivfoto

Pilsner & Perleplader i Absalon

Folkehuset Absalon inviterer på en aften, hvor man kan kombinere dét at drikke øl med at fordybe sig i perlepladens kunst. Mandag 20. januar fra 20 til 23 bliver der serveret bajere, popcorn og så er der perleplader og perler til rådighed i den gamle kirke. Er man dygtig til det med perleplader, venter der sig måske en hæder for ens værk. Det er gratis at være med. Øl og popcorn kan fremskaffes billigt i baren. Som altid er der fællesspisning klokken 18 inden arrangementet. Billetter til spisningen kan købes på billetto.dk

Pilsner og Perleplader i Absalon 20. januar klokken 20 til 23. Gratis at deltage

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
For at blive byens mest tolerante bydel, skal der sættes ind tre steder: Vores børn skal mødes på tværs i institutionerne, skolerne og klubberne, forældre skal tage bedre hånd om børnenes opdragelse, og så skal der mere synligt politi på Nørrebro, mener Jonas Bjørn (S).

Tema/Nørrebros Tolerance: Nørrebro har det hele – også tolerance og intolerance

Kønt ser der ud i Bavnehøj, når foråret banker på, men det gamle kvarter er nedslidt, og nu er det endelig blevet tid til, at områdefornyelsen kan begynde sit arbejde sammen med beboerne.

Tiden er inde: Nu kommer områdefornyelsen endelig til Bavnehøj