Borgmester Simon Aggesen (K) inviterer på fire byvandringer i starten af februar måned.
Borgmester Simon Aggesen (K) inviterer på fire byvandringer i starten af februar måned. - Foto: Martin Sørensen

Om byens fremtid: Borgmester inviterer på byvandringer

Vil du se og høre nærmere om planerne for Frederiksberg Kommunes udvikling de kommende år? Så skal du melde dig til en eller flere af de fire byvandringer, som borgmester Simon Aggesen (K) og resten Frederiksberg Kommunalbestyrelse inviterer på i starten af februar måned.

Byvandringerne er et led i de høringer, der skal være i forbindelse med Frederiksberg kommuneplanstrategi, Frederiksbergstrategien. Den lægger rammerne for, hvordan Frederiksberg skal udvikle sig de kommende år. På byvandringerne kan borgerne blive klogere på planerne og give deres mening til kende.

»Frederiksbergstrategien er meget mere end en kommuneplanstrategi. Den er byens øverste strategiske pejlemærke og sætter retningen for, hvordan byen skal udvikle sig. Vandringerne kommer til at handle om den retning, og jeg håber, at mange vil deltage og bidrage til den vigtige dialog om Frederiksbergs udvikling,« siger Simon Aggesen (K).

De fire vandringer relaterer sig til hvert sit spor i strategien. Fælles for alle vandringer er, at de varer cirka halvanden time og slutter af indendørs med lidt varmt at drikke og en times opfølgning med debat.

De to første vandringer bliver afholdt lørdag 1. februar og handler om henholdsvis Frederiksbergs byrum og de forskellige lærings- og innovationsmiljøer, der ligger på Frederiksberg.

Søndag 2. februar byder også på to vandringer, hvor frederiksbergborgerne først og fremmest skal forbi byens forskellige boligformer og opholdssteder. Senere på dagen skal borgere se nærmere på, hvordan Frederiksberg kan udvikle sig som klimaby. Se faktaboks for mere information.

Byvandringer på Frederiksberg

  • Byen i byen: Lørdag 1. februar kl. 10-12.30. Mødested: Mønstings Hus.

  • Vidensbyen: Lørdag 1. februar kl. 13.30-16. Mødested Metro-forpladsen ved Forum Station.

  • Byen for alle: Søndag 2. februar kl. 10-12.30. Mødested: Lindevangsparken, pavillonen ved Finsensvej.

  • Klimaby nu og for fremtiden: Søndag 2. februar kl. 13.30-16. Mødested: Krydset Holger Danskes Vej – Kronprinsesse Sofies Vej.

  • Af hensyn til forplejning og planlægning bedes alle interesserede tilmelde sig til de enkelte workshops på dette link.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Københavns Museum åbner 7. februar i lokaler, der tidligere husede Overformynderiet.

Københavns Museum minder os om behovet for ligestilling

Train of Pain er fra venstre Lars Meibom, bas, Nick Colic, guitar, Peter Petersen, vokal og Jacob Hall, guitar.

Albumdebut: Hardrock og blues mødes i kupéen hos Train of Pain