I 2018 blev der afholdt mere end 500 events i 39 lande, i anledning af World Snow Day. I år bliver det også markeret i Danmark.
I 2018 blev der afholdt mere end 500 events i 39 lande, i anledning af World Snow Day. I år bliver det også markeret i Danmark. - Foto: FOTO: Press/Copenhill

Global begivenhed bliver lokal: World Snow Day afholdes på Amager Bakke

For første gang nogensinde kan ’World Snow Day’ afholdes i Danmark. Dette sker 19. januar på Amager Bakke, hvor både børn og voksne, garvede og nybegyndere kan prøve kræfter af med bakken. World Snow Day er en årlig tilbagevende begivenhed, der er oprettet af Det Internationale Skiforbund, med missionen om at få flere børn og unge i alderen 4-14 år på ski. Nu har Københavnerne og danskerne fået deres egen skibakke, hvilket har gjort det muligt også at afholde ’World Snow Day’ i Danmark. Hos CopenHill håber de på at udvikle en masse nye ski-entusiaster blandt børn og unge i Danmark, og at rigtig mange børn vil komme forbi og blive introduceret til ski-sporten.

World Snow Day. Amager bakke, Vindmøllevej 6, 2300 København. Søndag den 19. januar 2020. Læs mere om tilmelding her: https://www.copenhill.dk/news/world-snow-day-2020

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Borgmester Simon Aggesen (K) lover, at han vil tage et kig på linje 18, der i forvejen har vakt bekymring i By- og Miljøudvalget.

DEBAT: Borgmesteren vil tage et kig på linje 18

Til åbningsfesten 18 januar af Teater Hund og Co på Krudttønden kan få en gratis hotdogs, se Tromme Kalle, deltage i konkurrencer og sidst men ikke mindst så er der gratis teater klokken 12 og 14.

Østerbros børneteater åbner med et brag