Christian Poulsens udsigtslejlighed ved Christianshavns Kanal.
Christian Poulsens udsigtslejlighed ved Christianshavns Kanal. - Foto: Boliga

Tidligere landsholdsspiller sælger lejlighed til svimlende beløb

Farvel til Christianshavn: Den tidligere fodboldlandsholdsspiller Christian Poulsen sælger sin eksklusive udsigtslejlighed på Christianshavn for svimlende 14,5 millioner kroner, skriver boligsitet Boliga.dk

For beløbet får du 181 kvadratmeter bolig med en udsigt til Christianhavns Kanal, som ifølge mæglerfirmaet Siesbye Kapsch, der har lejligheden til salg, gør, at det næsten er som at bo på et skib.

Selv købte fodboldikonet boligen tilbage i 2007, da han spillede for det spanske tophold Sevilla FC, men efter mere end et årti på adressen er det altså nu ved at være tid til at sige farvel til Christianshavn.

Boligmarkedet så lidt anderledes ud for 13 år siden, hvilket betyder, at Poulsen kan se frem til en betydelig gevinst, hvis lejligheden ryger til udbudsprisen, skriver Boliga.dk

I hvert fald lagde han dengang – ifølge Boliga.dks oplysninger – 7,6 millioner kroner for boligen. En investering, der kan gå hen og resultere i en fortjeneste på knap syv millioner kroner – når der vel at mærke ikke tages højde for forbedringer, Christian Poulsen har tilført adressen i sin tid som ejer.

Christian Poulsen lagde støvlerne og jobbet som professionel fodboldspiller på hylden i 2015 – og er i dag assistenttræner hos storklubben Ajax Amsterdam – et hold han også selv har spillet for.

Udover Ajax og 92 kampe for det danske landshold tæller karrieren også spilletid for hold som FC København, Juventus og Liverpool.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
125 sigtelser blev det til, da Københavns Politi i sidste uge rykkede ud til 11 udvalgte skoleveje. En af dem var Høffdingsvej i Valby, hvor 35 sigtelser blev uddelt.

Politi på skolevej: »Det mest bekymrende er, at de ikke respekterer skiltningen, som er lavet for børnenes sikkerhed«

Den Sønderjyske By, en af Frederiksberg Boligfonds, ejendomme.

Debat: Åbent brev til bestyrelsesmedlemmerne i Frederiksberg Boligfond udpeget af Kommunalbestyrelsen og KAB Fonden