Læringskonsulent i Københavns Kommune Sine Tjerrild Bruhn overrækker diplom til skoleleder Henrik Wilhelmsen.
Læringskonsulent i Københavns Kommune Sine Tjerrild Bruhn overrækker diplom til skoleleder Henrik Wilhelmsen. - Foto: PR.

Nørrebro Park Skole er nomineret til ny røgfri pris

Nørrebro Park Skole er nomineret til ’Årets Røgfri Pris’. I Københavns Kommune har samtlige folkeskoler hele sidste år arbejdet med Røgfri Skoletid, og det første års indsats markeres nu med uddelingen af en pris til ’Årets Røgfri Skole’.

I alt fire københavnske skoler er blevet nomineret til prisen af Københavns Kommune. Nørrebro Park Skole er blandt andet nomineret, fordi skolen har sørget for at udbrede kendskabet til, at Røgfri Skoletid gælder både på og uden for skolen.

På Nørrebro Park Skole vækker nomineringen begejstring:

»På Nørrebro Park Skole går vi op i, at alle har det godt – både fysisk og psykisk. Vi ved, at rygning er virkelig skadeligt for vores helbred, så derfor vil vi gerne hjælpe børn og voksne til ikke at ryge. Vi er derfor beærede over at være nomineret til Årets Røgfri Skole i København,« udtaler Henrik Wilhelmsen, skoleleder på Nørrebro Park Skole.

Den endelige vinderskole i Københavns Kommune udpeges af et dommerpanel, der består af repræsentanter fra blandt andre Kræftens Bekæmpelse, Danske Skoleelever, Københavns Lærerforening med flere.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Susan Ørum og Gravers Graversen

Vind billetter: Vil du have fortalt historier for voksne i vintermørket

Der er i dag tirsdag møde mellem forældre og forvaltning, efter forældre og personale har protesteret over, at den integrerede institution Galaxen skal have mast 15 affaldscontainere ind på sin lille legeplads. Fra venstre forælder Signe Thomsen, forælder Mette Østrup Rasmussen med datteren Ellie, pædagog Jytte Pallisgaard og forælder Nanna Lodberg Theut.

Børneinstitution: Nej tak til 15 affaldscontainere på vores legeplads