Mød Merete Pryds Helle i Café Oasen.
Mød Merete Pryds Helle i Café Oasen.

Mød kendt forfatter på biblioteket

Onsdag 22. januar kan du møde forfatteren Merete Pryds Helle i Café Oasen på Kulturstationen.

Forfatteren vil fortælle om sit valg af sproglige udtryk i romanen ’Folkets skønhed’.

Merete Pryds Helle fik sit gennembrud med romanen ’Fiske i livets flod’ i 2000. Hun har sidenhen udgivet alt lige fra børnebøger til essays og prosa. I 2016 blev hun tildelt De Gyldne Laurbær for ’Folkets skønhed’, som tager udgangspunkt i hendes egen slægts historie. Romanen følger pigen Marie fra hun som lille pige vokser op på en fattig bondegård på Langeland, til hun som voksen bor i eget parcelhus. Romanens mange detaljerede beskrivelser skaber en tidslig eksakthed: i begyndelsen den første elektricitet, de tunge dyner og den høje børnedødelighed; senere storbyens fristelser og parcelhusets og stikvejens uendelighed. Romanens dramatiske højdepunkter knytter sig til dagliglivet, og som sådan er ’Folkets skønhed’ en hyldest til husmoderen, der holder sammen på familien og samfundet. Merete Pryds Helle har en bacheloruddannelse i litteraturvidenskab, og har desuden gået på forfatterskolen.

Arrangement foregår i Café Oasen på Kulturstationen Vanløse 22. janaur fra 19 til 21.30. Der er gratis adgang, og arrangementet afholdes som et samarbejde mellem Den Danske Sprogkreds og Kulturstationen i Vanløse og er støttet af Vanløse Lokaludvalg.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Borgmester Simon Aggesen (K).

Debat: Lukning af sprogskole uden varsel

Rudi får dronningens fortjenstmedalje