Det førte til en række sigtelser, da Københavns Politi i sidste uge lavede en større færdselsindsats på nogle af skolevejene på Nørrebro.
Det førte til en række sigtelser, da Københavns Politi i sidste uge lavede en større færdselsindsats på nogle af skolevejene på Nørrebro. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Flere sigtede efter stor færdselsindsats på Nørrebros skoleveje

Københavns Politi havde i sidste uge en færdselsindsats på skoleveje på Nørrebro med henblik på at gøre vejene mere sikre.

Og indsatsen førte en del sigtelser med sig. Politiet var blandt andet til stede i krydset ved Møllegade/Guldbergsgade, hvor de sigtede 11 personer for at foretage ulovligt højresving.

De var desuden til stede ved Sjællandsgade Privatskole, hvor to bilister blev sigtet for at tale i mobiltelefon, hvilket udløser et klip i kørekortet. Én bilist blev taget i at køre uden sele, og to cyklister blev taget i at køre uden lys.

Også ved Sankt Ansgars Skole på Nørrebrogade havde politiet travlt.

Her tog de ni cyklister og én på knallert i at køre over for rødt lys, mens en enkelt cyklist blev taget for at tale i mobiltelefon.

De tre skoleveje var udvalgt på baggrund af henvendelser fra borgere og/eller Københavns Kommune.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Selvom FISKEN med daglig leder Ena Juhl (foto) i spidsen klarede skærene og undgik lukning, så står de nu over for nye udfordringer i form af manglende lokaler.

DEBAT: FISKEN fik lov at overleve ind i 2020

18-årige Sofie Pedersen fra Valby er i gang med at uddanne sig til kosmetiker, og i denne uge tester hun sine evner ved DM i Skills.

Sofie fra Valby går efter DM-guldet ved DM i Skills