Sponsoreret indhold: Vær tryg når du sælger. Mød ejendomsmægleren på Frederiksberg

Det er ikke mange gange i sit liv, at man har brug for en ejendomsmægler. Til gengæld er det tit store værdier, der er på spil, og det er vigtigt med tillid og tryghed, når man skal vælge sin mægler. Et valg der ikke bliver nemmere med de mange misforståelser, som branchen er udsat for.

”Jeg oplever blandt andet, at alle, der blot har det mindste med ejendomskøb og -salg at gøre, bliver kaldt ’ejendomsmægler’ i medierne. Og det går mig på, når der er dårlige sager med andre ejendomsmæglere, for selv om det jo ikke er mig, der har gjort noget forkert, så er det altid som om, det smitter lidt af på branchen,” erkender Nicholai la Cour Mathiesen.

Møder velforberedt op til boligfremvisning 

Han er selv uddannet ejendomsmægler MDE, hvilket betyder Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Desuden er han medindehaver af danbolig Frederiksberg.

”For os handler det meget om at give en tryg oplevelse for både sælger og køber. Vi møder altid velforberedte op til for eksempel møder med sælger og fremvisninger for købere. Jeg hører ofte fra interesserede købere, at noget af det mest irriterende, man kan møde, er en ejendomsmægler ved en fremvisning, der ikke kan svare på de spørgsmål, der opstår, om økonomi, boliglovgivning eller bare husordenen i ejerforeningen,” fortæller Nicholai la Cour Mathiesen.

”Jeg kan altid svare på spørgsmålene, og det giver til gengæld kunden en god oplevelse,” siger han på vegne af sin egen forretning. ”Vi lever af en høj kundetilfredshed og er afhængige af, at folk giver den gode oplevelse, videre.”

Læs også: Skal du sælge din ejendom? Få en god oplevelse på Frederiksberg

Lokal ejendomsmægler giver tryghed

I danbolig-butikken på Godthåbsvej 17 sørger Nicholai la Cour Mathiesen og medindehaveren Patrick Sørensen, en sælger, en sagsbehandler og en vurderingskonsulent for, at kunderne får de bedst mulige handler.

”Trygheden består naturligvis også i vores relationer til kunderne. Vi bestræber os altid på, at den samme medarbejder følger kunden i hele forløbet. Og man skal ikke være i tvivl om, at vi brænder for det, og altid vil kundens bedste,” siger Nicholai la Cour Mathiesen.

Selv om han og forretningspartneren først for nylig har åbnet butik sammen, så har de begge lokalkendskab fra deres tidligere arbejde i branchen. Nicholai la Cour Mathiesen har 14 års mæglererfaring, heraf 11 år på Frederiksberg. Patrick Sørensen har arbejdet som mægler i bydelen siden 2015.

”Det er kombinationen af mødet med menneskene og de flotte bygninger, der gør arbejdet interessant for mig. Jeg kan lide at hjælpe, se kundernes smil og glæde, når det falder på plads. Som sagt er det jo ikke så mange gange i sit liv, man har brug for en ejendomsmægler, så jeg vil jo gerne gøre det godt,” slutter ejendomsmægleren på Frederiksberg.

Besøg Nicholai La Cour Mathiesen og hans partner, Patrick Sørensen og læs mere om at sælge bolig på Frederiksberg.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Københavnsk filmselskab nomineret for årets bedste danske spillefilm

Ønsker man at tage en 2-årig HF-uddannelse på Efterslægten, er ansøgningsfristen 1. marts.

Informationsaften på Danmarks mest søgte HF-Center: Efterslægten