Marius Hobolth og Valdemar Kromann Jensen (på skamlen til venstre) blev nummer to og Noah Mikkel Nielsen (længst til højre) nummer tre ved DM i parløb for U15-ryttere.
Marius Hobolth og Valdemar Kromann Jensen (på skamlen til venstre) blev nummer to og Noah Mikkel Nielsen (længst til højre) nummer tre ved DM i parløb for U15-ryttere. - Foto: PR

Tre Frederiksberg-ryttere på skamlen

28. december 2019 blev der kørt DM i parløb for U15-ryttere i Ballerup Super Arena. Løbet bestod af 60 omgange præget af både høj fart og masser af taktik.

Frederiksberg-parret, Marius Hobolth fra Nordre Fasanvej og Valdemar Kromann Jensen fra A.D. Jørgensens Vej, vandt DM-sølv, mens en tredje Frederiksberg-rytter, Noah Mikkel Nielsen fra Nyelandsvej, sikrede sig bronze sammen med sin makker, Anton Louw Larsen.

De tre velkørende Frederiksberg-ryttere er – ikke overraskende – alle udtaget til at mini 3-dagesløbet i Ballerup Super Arena 7.-9. februar.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Leder af Fisken Ena Juhl håber, at der er nogen der er i stand til at hjælpe dem med at finde nye lokaler, så de kan fortsætte med at hjælpe unge på Vesterbro. FOTO: René Mølskov

FISKEN har hjulpet tusindvis af unge Vesterbroere: Nu har de brug for jeres hjælp

Tillykke-kagen til...

Og Årets Amagerbutik 2019 er…