Farvel til juletræet.
Farvel til juletræet. - Foto: Martin Sørensen

Sidste udkald for juletræet

Hvis du stædigt holder fast i sidste års juletræ, og har lidt svært ved at sige farvel, så kan du godt vente lidt endnu. Hvis du ikke lige nåede i Lindevangsparken 5. januar med juletræet, hvor de lokale juletræer blev forvandlet til flis, så fortvivl ikke.

I hele januar måned indsamler skraldemændene nemlig årets juletræer ind. Skraldemændene tager juletræerne med, når der er plads i skraldebilen. Det du skal gøre er at stille juletræet i gården eller ude ved vejen. Hvis træet er meget højt, så skal træet saves over på midten for at hjælpe skraldemændene i deres arbejde.

Der er også en anden mulighed, nemlig at aflevere juletræet på genbrugsstationen under Bispeengbuen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Absalon Got Soul er Absalons faste soul fest

En aften fuld af soul på Absalon

Repair Café Nørrebro har eksisteret på Nørrebro i fire år og rykker nu ind i Støberiet på Korsgade 30

Gratis reparationscafé på vej til Blågården