Christianshavns Skole er blandt de nominerede til ‘Årets Røgfri Skole’.
Christianshavns Skole er blandt de nominerede til ‘Årets Røgfri Skole’. - Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Christianshavns Skole er nomineret til ny røgfri pris

Christianshavns Skole er nomineret til ’Årets Røgfri Pris’. I Københavns Kommune har samtlige folkeskoler hele sidste år arbejdet med Røgfri Skoletid, og det første års indsats markeres nu med uddelingen af en pris til ’Årets Røgfri Skole’.

I alt fire københavnske skoler er blevet nomineret til prisen af Københavns Kommune. Christianshavns Skole er nomineret, fordi de blandt andet har udarbejdet principper for Røgfri Skoletid på deres skole og involveret elevrådet i arbejdet.

På Christianshavns Skole vækker nomineringen begejstring:

»Vi er super stolte over nomineringen. Jeg er sikker på, at denne fine nominering er med til, at elever og lærere motiveres og holder fokus på, at vi ikke er i mål med at skabe en røgfri årgang,« siger Anders Boesen, pædagogisk leder og afdelingsleder for udskolingen på Christianshavns Skole.

»Vi er stolte af at være nominerede, og vi håber selvfølgelig, at vi med indsatsen opnår, at vi på Christianshavns Skole får vores første fuldstændig røgfri årgang,« siger skolens leder, Anni Green Sandhagen.

Den endelige vinderskole i Københavns Kommune udpeges af et dommerpanel, der består af repræsentanter fra blandt andre Kræftens Bekæmpelse, Danske Skoleelever, Københavns Lærerforening med flere.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
19 nye informative og visuelle skilte guider nu rundt i Folehavekvarteret4

Skilteskoven fortæller: Find frem til Folehavens veje og historier

3 gode råd til den nye hundeejer