Københavns Mediegymnasium afholder infoaftener i januar for nye elever.
Københavns Mediegymnasium afholder infoaftener i januar for nye elever. - Foto: Pr

Infoaften: Vil du læse film, tv eller E-sport på mediegymnasiet?

I Julius Thomsens Gade ligger NEXT Københavns Mediegymnasium som nærmeste nabo til Musikkonservatoriet.

Inden for gymnasiets vægge er det sagen at blive studerende, hvis du interesser dig for medier.

Sidste chance for at sende en ansøgning er 1. marts, men er du lidt i tvivl om, hvilket gymnasie du skal vælge, så kig forbi til en infoaften.

Gymnasiet åbnede i 2016 og de første studenter blev færdige sidste år med studieretninger som film og tv, game design, programmering og E-sport.

Energi og engagement

Rektor Rasmus Dietz glæder sig til at præsentere gymnasiet for Frederiksbergs unge og deres forældre.

»Vi er med vores 4 år et nyt gymnasium. Vores underviseres gennemsnitsalder er desuden relativ lav, og de fleste har været med til at bygge gymnasiet op. Jeg tror, at gæsterne vil kunne mærke deres engagement og energi, »fortæller Rasmus Dietz, der også peger på det skarpe faglige fokus som en af gymnasiets styrker.

Han fortæller, at gymnasiet integrerer medier i næsten al undervisning.

»Så hvis man som ung er til spil, film og journalistik og vil have en gymnasieuddannelse, så synes jeg, at man skal kigge forbi til en af vores orienteringsaftener.«

Der er infoaften 7. 15. og 23. januar kl. 19-21 på gymnaiset på Julius Thomsens Gade 5.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Zeppelin Rock Bar sender deres egen DJ MHA (billedet) samt DJ Calle på banen, når den bedste 80‘er rock bliver serveret på fredag. to cool DJ‘s på banen, når det bedste 80’er rock

Det bedste 80‘er rock på Zeppelin

‘De muslimske indvandrere bærer skylden. Og venstrefløjen/ den ekstreme ditto forsvarer alt, hvad de gør” Disse fraser gentages så ofte, at det ligner monokultur og énsrettethed – to ofte brugte ord i debatten. Her er en politisk korrekthed på linie med den officielle agenda. Hvad med at sætte en anden solidarisk, ikke ukritisk, dagsorden? Hvem og hvad er vi oppe mod?’, skriver Arne Lennartz.

Tema/Nørrebros Tolerance:Tolerance og nul-tolerance