Platanvej.
Platanvej. - Foto: Martin Sørensen

Debat: Trafik på Platanvej- tak for det

Leif Johansen

Pile Allé 5

Jeg vil gerne på vegne af alle der bor på de omkringliggende veje ved Platanvej, takke vores politikere og andre beslutningstagere for, at de har truffet beslutning om åbning af Platanvej for trafik i begge retninger, da dette er til gavn for alle.

Hele debatten har desværre et langt stykke hen ad vejen båret præg af en egoistisk holdning, fra rigtig mange af beboerne på Platanvej, som åbenbart mener at det er ’grøn’ politik, at alle tilstødende veje tager byrden af den fælles trafik, mens Platanvej skal gå fri.

Dermed ikke være sagt, at jeg ikke ønsker den bedst mulige løsning for Platanvej, så længe det indebærer åbning for trafik, til aflastning af alle de veje, som igennem de sidste otte år har måttet tage trafikbyrden for Platanvej også.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Kig forbi KU.BE og oplev bæredygtig design.

Udstilling i KU.BE: Belaster tøj egentligt miljøet?

Finsenshave, en af de kommunale ejendommer tilhørende Frederiksberg Forenede Boligselskaber .

Debat: Tak fordi kommunale ejendomme ikke sælges alligevel