NEXT holder orienteringsaftener i januar.
NEXT holder orienteringsaftener i januar. - Foto: Benedicte Lorenzen.

Er htx noget for dig? Kom til orienteringsaften ved Ny Ellebjerg

Den lokale NEXT Sukkertoppen Gymnasium holder orienteringsaften 9., 16. 21. januar fra 19 til 21, hvor man kan blive klogere på, hvad man skal efter folkeskolen. Sukkertoppen er et teknisk gymnasium, der fokuserer på naturvidenskab og teknologi. »Eleverne kommer til at vise, hvad de kan i vores laboratorier og værksteder, ligesom de vil fortælle alt om det sociale liv på skolen. Derudover er både vores undervisere og vejledere klar til at vejlede de unge, så de kan blive kloge på, om htx-uddannelsen er den rigtige for dem,« fortæller Anne Birgitte Lieberkind, der er rektor på gymnasiet.

Orienteringsaftener 9., 16. og 21. januar klokken 19 til 21 på NEXT Sukkertoppen Gymnasium.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Henrik Dahl er i fuld gang med at omdanne den lille delikatessebutik til en boghandel.

Dahls bøger flytter ind i den gamle italiener

‘Desværre er det ikke alle på Nørrebro og i Nordvest, der kan finde ud af at udøve tolerance. Faktisk er der en række såkaldte antifascistiske grupperinger, populært kaldet Antifa, som med vold, chikane og trusler forsøger at bekæmpe dem, de er uenige med’, skriver Claes Kirkeby Theilgaard.

Tema/Nørrebros Tolerance: Det er på tide, at I siger fra overfor Antifas voldelige intolerance