Tyven (der er skjult på billedet) gik ifølge Benjamin Lund rundt i butikken i lang tid, før han så sit snit til at stjæle Elsa Slottet til en værdi af 2500 kroner.
Tyven (der er skjult på billedet) gik ifølge Benjamin Lund rundt i butikken i lang tid, før han så sit snit til at stjæle Elsa Slottet til en værdi af 2500 kroner. - Foto: Screenshot af en af de fire overvågningsvideoer som Benjamin Lund er i besiddelse af.

Kæmpe Elsa slot stjålet fra Superhelten

23. december blev en ikke helt som forventet, da en tyv stjal et 120 gange 120 Elsa slot til en værdi af 2500 kroner fra legetøjsbutikken, Superhelten på H.C. Ørsteds Vej.

Hvis du, omkring klokken 17.30, 23 december, så en mand gå på H.C. Ørsteds Vej eller Gammel Kongevej med en kæmpe uindpakket papkasse, indeholdende et 120 gange 120 centimeter stort Elsa Slot, var det måske tyven, der 30 minutter før lukketid stjal et Elsa slot til en værdi af 2500 kroner fra legetøjbutikken Superhelten på H. C. Ørsteds Vej.

Tyven gik ubemærket

Ejer af Superhelten, Benjamin Lund, undrede sig over hvordan, tyven ubemærket kunne stjæle så stort et stykke legetøj, indtil han så overvågningsvideoerne.

»Det var tydeligt, at han var der for at stjæle, og at han havde prøvet det før. Ifølge overvågningsvideoerne gik han rundt i lang tid og lurede på de ansatte, lige indtil han så sit snit til at tage slottet og gå,« fortæller Benjamin Lund.

Du får indtil nytår

»Det er altså unfair at stjæle for 2500 kr, 30 min før lukketid. Det var meningen, at vi alle sammen skulle have en skøn jul, men nu har du tisset lidt på min sukkermad. Så hvis du lige kommer tilbage med det der, inden du holder nytår. Så kan det være at politiet aldrig ser de billeder. Men ellers kan jeg fortælle, at jeg har dig fra 4 vinkler. Hilsen Benjamin og Superhelten.«

Sådan skriver Benjamin Lund i et Facebook opslag, der indtil nu er delt 111 gange. Dog uden at tyven har afleveret Elsa slottet tilbage.

Sendt til politiet

Overvågningsvideoerne er nu sendt til politiet, og Benjamin er videre.

»Jeg har haft en god jul, og jeg håber blot, at tyven tænker sig rigtig godt om en anden gang. For det er jo ikke kun os det går ud over. Det er mange, og det er så ærgerligt at folk får stjålet deres ting,« siger Benjamin Lund til Frederiksberg Bladet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Messe i DGI Byen vil gøre dig klogere på tilværelsen som pensionist.

Messe i DGI Byen: Bliv inspireret til en aktiv tilværelse som pensionist

Sommerhygge på Langelands Plads.

Langelands Plads: Dyp tæerne i soppebassinet hele sommeren