‘Det er naturligvis fuldstændig vanvittigt og helt uholdbart, at politi og myndigheder, formodentlig på grund af ressourcemangel, i høj grad har ladet dette passere uhindret i dagevis’, skriver Peter Skaarup om episoderne med unge, der mellem jul og nytår fyrede fyrværkeri af mod forbipasserende.
‘Det er naturligvis fuldstændig vanvittigt og helt uholdbart, at politi og myndigheder, formodentlig på grund af ressourcemangel, i høj grad har ladet dette passere uhindret i dagevis’, skriver Peter Skaarup om episoderne med unge, der mellem jul og nytår fyrede fyrværkeri af mod forbipasserende. - Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Debat: Nørrebro i bøllernes vold endnu engang

Dansk Folkepartis retsordfører

I tiden op til årsskiftet er der foregået et massivt misbrug af fyrværkeri mellem grupper af utilpassede unge mænd og drenge. Det betyder, at adskillige mennesker, både blandt de involverede og tilfældige forbipasserende, har været bragt i fare for at miste synet og/eller førligheden og i yderste konsekvens livet.

Det er naturligvis fuldstændig vanvittigt og helt uholdbart, at politi og myndigheder, formodentlig på grund af ressourcemangel, i høj grad har ladet dette passere uhindret i dagevis. Det er grotesk at kunne konstatere, at efter det danske samfund har postet millioner og atter millioner i integrationen af de utilpassede indvandrerunge, så ser vi stadig de gammelkendte problemer i fuldt flor – åbenbart i en endnu mere ekstrem og hensynsløs måde og udgave end tidligere.

I Dansk Folkeparti er vi ekstremt trætte af at skulle høre om og konstatere, at de utilpassede unge har stort set frit slag til at hærge og udvise ekstrem voldelig adfærd. Vi skylder således de mange fredelige borgere på Nørrebro at slå benhårdt ned på uromagerne og få dem fjernet fra gaden. Derfor må politiet sætte benhårdt ind på at bremse uromagerne med alle til rådighed stående midler, så der sendes et signal over for uromagerne, der ikke er til at misforstå.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bussen sagde knæk, da chaufføren forsøgte at foretage en U-vending.

Chauffør ville foretage U-vending: Ledbus sagde knæk i Torvegade

Elga Olga plejde at kigge ud over pladsen ved Solitudevej, men i april 2019 gik hun og plankeværket, hun hang på, til i en brand. Nu håber beboere, at hun på den ene eller anden måde vil vende tilbage til pladsen.

Beboere vil have Elga Olga på Solitudevej tilbage