Hvert år i januar kan du sige farvel til juletræet i Lindevangsparken.
Hvert år i januar kan du sige farvel til juletræet i Lindevangsparken. - Foto: Martin Sørensen

Sig farvel til juletræet

Der er absolut ingen grund til at lave om på en fin tradtion. Så igen i år er der genbrug af juletræ og farvel til træet i Lindevangsparken for hele familien med masser af hygge.

Så tag juletræet på nakken og kig forbi Lindevangsparken søndag 5. januar kl. 11-15. Der er gratis adgang.

Der er et væld af aktiviteter i vente, og det hele foregår ved flagstangen i parken.

Den store og sikkert sultne maskine vil tygge alle juletræer godt i gennem og spytte flis ud i den anden ende, der blandt andet kan anvendes på de grønne arealer på Frederiksberg. Men man er også velkommen til at få lidt flis med hjem til haven.

Lav pandekager

De lokale naturvejledere står som altid klar i værkstedet for at fortælle om vinterens fugle og fodring af dem. I fugleværkstedet vil der være aktiviteter for både børn og voksne, så du kan prøve at lave din egen fuglekasse, en mejseklokke eller måske foderting af juletræet.

Trænger du til en pause, så byder De Grønne Pigespejdere på lidt varmt at drikke. Og så kan du også prøve at lave pandekager med spejderne over bålet.

hee

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Pia Gjellerup.

Tirsdagsmøder i Metronomen

Griner vi selv? En god lakmustest for, om Amager Revyen kan bruge en tekst. Fra venstre Dorte Munksgaard, Mikkel Reenberg (instruktør), Birgit Schou Kjersner, Morten Østergaard (kapelmester), Anders Anderskov og Jeanette Rytter.

Føljeton om Amager Revyen: Kunsten at få publikum til at grine