Platanvej.
Platanvej. - Foto: Martin Sørensen

Køreplan for Platanvej

Metrobyggeriet på hjørnet af Frederiksberg Allé og Platanvej har forsinket åbningen af Platanvej. Forsinkelsen betyder også, at busser og biler først får mulighed for at køre gennem vejen i midten af februar, hvis alt går efter planen.

Projektet på Platanvej byder også på fremrykkede busstoppesteder, cykelstier og nyt fortov på de første 100 meter af vejen.

I starten af det nye år begynder også en dialog med tre grundejere, der har arealer som kommunen gerne vil have fingrene i for at kunne få scenarie 4 til at blive til virkelighed.

Scenarie 4 er projekt som Kommunalbestyrelsen har peget på til Platanvej, der blandt andet tæller trafik gennem vejen, smallere fortove og anlæggelse af cykelsti.

Kører alt på skinner, så er kommunen klar med en såkaldt detailprojekt, som skal igennem By- og Miljøudvalget før sommerferien.

Kommunen regner med, at projektet kan sættes i gang i begyndelsen af efteråret og være afsluttet sidst på året.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Pladsanvisningen holder lukket fra 1 januar til og med 7 januar

‘Alle har selvfølgelig et ansvar for selv at række ud efter fællesskaberne, men til gengæld kræver det også, at vi i vores fællesskaber er parate til at åbne op og invitere de mennesker ind, der lige nu står udenfor,’skriver Mirka Mozer i sin nytårshilsen til Nørrebro/Nordvest Bladets læsere.

Nytårshilsen: Vi har brug for vores stærke fællesskaber