Der er afsat 86 millioner til ‘Flere Skal Med’
Der er afsat 86 millioner til ‘Flere Skal Med’ - Foto: Benedicte Lorenzen

‘Flere Skal Med’ skal hjælpe 2.000 københavnske kontanthjælpsmodtagere

Projekt ’Flere Skal Med’ fortsætter i en part 2-udgave med 86 millioner kroner i bevilling de næste to år, hvilket er til stor glæde for kontanthjælpsmodtagere i København .Projektet har indtil videre hjulpet hundredvis kontanthjælpsmodtagere i job. Og i denne omgang er forventningerne skruet helt op. 2.000 københavnere skal have job, uddannelse eller fleksjob.

»Vi har i to år arbejdet målrettet med at få borgere på langvarig kontanthjælp tilbage i arbejde, og resultaterne viser tydeligt, at vi har fundet en rigtig god vej. Derfor er jeg glad og stolt over, at vi nu kan fortsætte og udvide succesen,« siger beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V). Op mod halvdelen af dem, der har deltaget i Flere skal Med 1, fik i foråret 2019 job, ordinær uddannelse, virksomhedsforløb eller småjob. Som noget nyt skal der sættes ekstra fokus på Tingbjerg i det nye år.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Ninna Hedeager Olsen.

NYTÅRSHILSEN: Det nye årti skal skabe et grønt København

Ninna Hedeager Olsen.

NYTÅRSHILSEN: Det nye årti skal skabe et grønt København i balance