2019 i billeder: Husker du året i Valby og Sydhavnen?

Mange historier har været fortalt, mange ord skrevet og et væld af billeder er blevet indfanget i 2019. Vi bringer her et lille udsnit af året, der er gået, og så vil vi gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle jer, der har bidraget til Valby Bladet og Kgs. Enghave Bladet i 2019. Vi ses i det nye årti.

Den grønne superhelt Supertudsen blev vækket til live i januar, hvor sydhavner Zita Gustafsen malede den på metrohegnet ved Mozarts Plads. Supertudsen blev skabt i begyndelsen af 1990’erne, hvor den kom til at stå for Sydhavnens sammenhold og kampen for at bevare de grønne områder. Noget der igen er blevet vigtigt i 2019, hvor boligbyggeri truer på Stejlepladsen.
Den grønne superhelt Supertudsen blev vækket til live i januar, hvor sydhavner Zita Gustafsen malede den på metrohegnet ved Mozarts Plads. Supertudsen blev skabt i begyndelsen af 1990’erne, hvor den kom til at stå for Sydhavnens sammenhold og kampen for at bevare de grønne områder. Noget der igen er blevet vigtigt i 2019, hvor boligbyggeri truer på Stejlepladsen. – Foto: Benedicte Lorenzen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Sydhavner og bydelsildsjæl Rikke Rohr stod bag Sydhavnens Folkemøde, som endte med at blive en kæmpe succes.

Folkemødeskaberen: »Lad os love hinanden, at vi bevarer Sydhavnen«

Alt det bedste for 2020 fra din lokalavis