Hvilken butik på Østerbro skal modtage kåringen som årets butik?
Hvilken butik på Østerbro skal modtage kåringen som årets butik? - Foto: Michael Paldan

Du kan vinde gavekort: Vær med til at kåre årets butik på Østerbro

For første gang skal Årets Østerbrobutik kåres. Det sker på baggrund af, at Østerbro Avis og Danske Bank Østerbro har kåret Månedens Østerbrobutik syv gange i 2019 på baggrund af læsernes indstilling på avisens Facebookside.

Som læser kan du også have indflydelse på, hvem der skal være Årets Østerbrobutik. Skriv dit bud i kommentarfeltet på Facebook. Der er ikke tale om en afstemning. En komité med repræsentanter fra Danske Bank Østerbro og Østerbro Avis bestemmer, hvem der vinder, men brugernes tilkendegivelse vil der have en vis indflydelse i din samlede vurdering.

Hvis du skriver dit bud, deltager du endvidere i konkurrencen om et gavekort til Årets Østerbrobutik.

De syv nominerede butikker, som alle er kåret til Månedens Østerbrobutik i 2019, er: Superhelten i Nordre Frihavnsgade, Etoile på Østerfælled Torv, La Fromagerie i Nordre Frihavnsgade, Cykelmarked på Østerbrogade, Hartmann på Lyngbyvej, Djuus Copenhagen på Blegdamsvej og Bogladen Ved Søerne på Østerbrogade.

Årets Østerbrobutik modtager 10.000 kroner, når butikken er fundet i januar.

Læs om Superhelten her

Læs om Etoile her

Læs om La Fromagerie her

Læs om Cykelmarked her

Læs om Hartmann her

Læs om Djuus Copenhagen her

Læs om Bogladen Ved Søerne her

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
SF inviterer til debat og workshop om en arbejdsuge på 30 timer.

Debat og workshop med SF: Er 30 timers arbejdsuge en god idé?

Nytårsquiz: Husker du 2019?