Det er i disse lokaler på Landskronagade 70, at der fremover vil være et træningscenter.
Det er i disse lokaler på Landskronagade 70, at der fremover vil være et træningscenter. - Foto: Fysisk Form

Få pulsen op i Østerbros gamle klædefabrik

Lokalerne i Landskronagade 70 er i disse dage ved at blive restaureret, således at den tidligere klædefabrik fremover kan blive benyttet som et træningscenter og sundhedshus.

Lokalerne har tidligere huset Wessel & Vett, der siden er blevet til Magasin du Nord. Siden hen har DR‘s regionalradio Københavns Radio haft hjemme der, og i de senere år var det en designuddannelse, som havde til huse i Landskronagade.

Det er Fysisk Form, der allerede har træningscentre på Vesterbro og Amager, der nu for første gang slår dørene op på Østerbro. Det vil blive drevet af de to fysioterapeuter Lars Bruun og Rasmus Højgaard Reuther.

Her er der rigelig plads til både to holdsale, fysioterapeutiske behandlingsrum og store arealer til fitness og genoptræning,” siger ejer og fysioterapeut Lars Bruun og fortsætter:

»Træning behøver jo slet ikke at være noget, der bare skal overstås. Det må meget gerne være en aktivitet, som man rent faktisk holder af og har det rart med. Det vil vi gerne imødekomme med afdæmpet musik og en afslappet og uformel stemning, hvor alle kan være med.«

Centeret åbner i midten af januar 2020.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Den fungerende børne- og ungedirektør vil have en ekstern revision af forvaltningen for at lære af tidligere fejl.

Kommunaldirektør efter dokumentationsfejl: Vi vil gøre alt for at undgå at det sker igen

Maria Frej bor i Valby, og så er hun medlem af Københavns Borgerrepræsentation, hvor hun sidder i Kultur- og Fritidsudvalget og Børne- og Ungdomsudvalget.

Kommunalpolitikeren: »Jeg hilser 2020 velkommen«