TDC-SAGEN: Amagerkanere raser over sjusket reparationsarbejde efter TDC har skudt fibernet ind til flere tusinde husstande. Amager Bladets omtale af klagerne får TDC til at opsige samarbejdet med underleverandøren. På billedet er det Tårnbys borgmester Allan S. Andersen, der tager første gravestik til udrulningen i Tårnby.
TDC-SAGEN: Amagerkanere raser over sjusket reparationsarbejde efter TDC har skudt fibernet ind til flere tusinde husstande. Amager Bladets omtale af klagerne får TDC til at opsige samarbejdet med underleverandøren. På billedet er det Tårnbys borgmester Allan S. Andersen, der tager første gravestik til udrulningen i Tårnby. - Foto: TDC

Tilbageblik: De største sejre i 2019…

Efter en samlet vurdering i redaktionen og bedømt på læserreaktioner på Facebook har vi udvalgt tre historier som fortællinger om de største sejre i 2019.

LILLE LANGEBRO: Amagerkanere har i årevis sukket efter en hurtigere og bedre cykel- og fodgængerforbindelse over den stærkt trafikerede Langebro. Med åbningen af Lille Langebro er amagerkanernes røst endelig blevet hørt.

LILLE LANGEBRO: Amagerkanere har i årevis sukket efter en hurtigere og bedre cykel- og fodgængerforbindelse over den stærkt trafikerede Langebro. Med åbningen af Lille Langebro er amagerkanernes røst endelig blevet hørt. – Foto: Torben Åndahl

FOR UDVIKLINGSHÆMMEDE: Bjarne er initiativtager til Venskabslinjen, der skal ud til hele Danmark. Venskabslinjen skal hjælpe mange ensomme udviklingshæmmede. Omkring 20 frivillige fra Sundby Væksthus har været på kursus i telefonpasning, men også lidt psykologi og hvordan de tackler svære samtaler og situationer.

FOR UDVIKLINGSHÆMMEDE: Bjarne er initiativtager til Venskabslinjen, der skal ud til hele Danmark. Venskabslinjen skal hjælpe mange ensomme udviklingshæmmede. Omkring 20 frivillige fra Sundby Væksthus har været på kursus i telefonpasning, men også lidt psykologi og hvordan de tackler svære samtaler og situationer.

LÆS OGSÅ: Grundejere raser over sjusket TDC-arbejde

LÆS OGSÅ: Bjarne fik idéen til venskabslinje for udviklingshæmmede

LÆS OGSÅ: Nu er Lille Langebro åbnet officielt

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Den nye legeplads i Frederiksberg Have.

Frederiksbergs største sejre: En ny legeplads, en aflyst musikfestival og en bevægelse med gang i

Det er efterhånden blevet en juletradition, at Codan åbner dørene for folk, der ikke har nogen at holde jul med

Codan og Røde Kors samlede 200, der ellers skulle holde jul alene