Nordbro ligger lige ved siden af Nørrebro Station og har en pragtfuld udsigt over byen
Nordbro ligger lige ved siden af Nørrebro Station og har en pragtfuld udsigt over byen - Foto: Michael Paldan

Nytårsvandring i 96 meters højde

Lørdag 4. januar inviterer Dansk Vandrelaug københavnerne med på en ni kilometers gåtur på Nørrebro. Turen begynder på Nørrebro Station klokken 11 og går til det gamle godsbaneterræn, hvor der nu er en masse nye boliger. Her går turen hele vejen op i Nordbro tårnet, hvor byen skal ses fra 96 meters højde. Herefter går turen gennem Mimersparken og ad Den grønne Sti til Valby, hvor det hele slutter på stationen klokken 14.30. Der er lagt pauser ind undervejs. Det koster 25 kroner at komme op i tårnet. Derudover koster det 30 kroner at deltage, hvis man ikke er medlem. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Vandretur med Dansk Vandrelaug 4. januar klokken 11, fra Nørrebro Station, op i Nordbros tårn, til Valby Station. Koster 30 kroner for ikke-medlemmer. Herudover koster det 25 kroner at komme op i tårnet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Det er efterhånden blevet en juletradition, at Codan åbner dørene for folk, der ikke har nogen at holde jul med

Codan og Røde Kors samlede 200, der ellers skulle holde jul alene

Franciska Rosenkilde.

NYTÅRSHILSEN: 2020 bliver et glædeligt år for alle – ikke mindst for gadekunstere og unge læseheste