NYE BUTIKKER I AMAGER CENTRET: Amager Centret løfter sløret for nogle af de nye butikker, der rykker ind, når centrets store ombygning og renovering er færdig. Blandt de nye butikker er Espresso House, Joe & The Juice, Wokshop, Rituals, Minifin og The Athlete´s Foot.
NYE BUTIKKER I AMAGER CENTRET: Amager Centret løfter sløret for nogle af de nye butikker, der rykker ind, når centrets store ombygning og renovering er færdig. Blandt de nye butikker er Espresso House, Joe & The Juice, Wokshop, Rituals, Minifin og The Athlete´s Foot.

Tilbageblik: De mest læste historier i 2019…

Tre historier blev læst flittigt af Amager Bladets læsere og brugere i 2019. Så flittigt, at de er årets mest læste.

HASSAN BRINGER INDISK MADSUCCES TIL AMAGER: Hassan Butt har før haft succés med den indiske restaurant Mumbai i Valby. Nu er han og kokken landet på Øresundsvej med de populære specialiteter, blandt andre 17 slags Naan-brød. Den nye indiske takeaway på Øresundsvej 22 hedder The Taj.

HASSAN BRINGER INDISK MADSUCCES TIL AMAGER: Hassan Butt har før haft succés med den indiske restaurant Mumbai i Valby. Nu er han og kokken landet på Øresundsvej med de populære specialiteter, blandt andre 17 slags Naan-brød. Den nye indiske takeaway på Øresundsvej 22 hedder The Taj.

PETER MIKKELSEN ER DØD: Amagerdrengen og den tidligere topdommer, Peter Mikkelsen - to gange kåret til verdens bedste dommer - døde onsdag 30. janaur efter længere tids sygdom. Peter Mikkelsen blev 58 år og var de sidste år bundet til en kørestol, efter at en frygtelig kræftsygdom spredte sig.

PETER MIKKELSEN ER DØD: Amagerdrengen og den tidligere topdommer, Peter Mikkelsen – to gange kåret til verdens bedste dommer – døde onsdag 30. janaur efter længere tids sygdom. Peter Mikkelsen blev 58 år og var de sidste år bundet til en kørestol, efter at en frygtelig kræftsygdom spredte sig.

NYE BUTIKKER I AMAGER CENTRET: Amager Centret løfter sløret for nogle af de nye butikker, der rykker ind, når centrets store ombygning og renovering er færdig. Blandt de nye butikker er Espresso House, Joe & The Juice, Wokshop, Rituals, Minifin og The Athlete´s Foot.

NYE BUTIKKER I AMAGER CENTRET: Amager Centret løfter sløret for nogle af de nye butikker, der rykker ind, når centrets store ombygning og renovering er færdig. Blandt de nye butikker er Espresso House, Joe & The Juice, Wokshop, Rituals, Minifin og The Athlete´s Foot.

LÆS OGSÅ: Her er nogle af de nye butikker i Amager Centret

LÆS OGSÅ: Hassan bringer indisk madsucces til Amager

LÆS OGSÅ: Peter Mikkelsen er død: Amagerdrengen der blev verdens bedste

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Det talte I om i 2019: Anker J., og hvad mon mere?

Du kan vinde en julekurv i december 2029, hvis du gætter rigtigt på, hvad der sker i løbet af tyverne på Østerbro. FOTO: Thomas Frederiksen

Gæt med: Hvad sker der i det næste årti?