Tilbageblik: Det talte vi om i 2019…

Tre historier er udvalgt efter antallet af internaktioner, likes og delinger på Facebook.

LINDA SOMMER ER ÅRETS IDRÆTSLEDER: Som bestyrelsesblæksprutte gennem godt 20 år er fodboldklubben AB Tårnbys Linda Sommer kåret til ‘Årets Idrætsleder’ af Amager Bladets Idrætspriskomité, Sommer kom som 22-årig til Tårnby Boldklub, og har været med under fem formænd.

LINDA SOMMER ER ÅRETS IDRÆTSLEDER: Som bestyrelsesblæksprutte gennem godt 20 år er fodboldklubben AB Tårnbys Linda Sommer kåret til ‘Årets Idrætsleder’ af Amager Bladets Idrætspriskomité, Sommer kom som 22-årig til Tårnby Boldklub, og har været med under fem formænd. – Foto: Anders Bentzon

INGOLFS BØJET I NEON: Ingolfs Kaffebar elsker Amager. Det er nu bøjet i neon på den berømte reklameplads ved Langebro, hvor man før kunne se TV2 Zulus figur hoppe op og ned. Henrik Lehmann og Malene Botoft hoppede mindst lige så ivrigt, da kranen kunne sætte deres ‘Vi elsker Amager’-skilt op.

INGOLFS BØJET I NEON: Ingolfs Kaffebar elsker Amager. Det er nu bøjet i neon på den berømte reklameplads ved Langebro, hvor man før kunne se TV2 Zulus figur hoppe op og ned. Henrik Lehmann og Malene Botoft hoppede mindst lige så ivrigt, da kranen kunne sætte deres ‘Vi elsker Amager’-skilt op. – Foto: Ingolfs Kaffebar

LÆS OGSÅ: Linda Sommer: Linda har Tårnby-bold i blodet

LÆS OGSÅ: Er Grith Danmarks bedste kassedame?

LÆS OGSÅ: Ingolfs Kaffebar bøjet i neon over Langebro

GRITH DYSTER OM TITLEN: Netto på Store Magleby Torv i Dragør kan være stolte. Girth Hansen er i finalen i Hjemmets kåring af Danmarks sødeste kassedame 2019. »Grith forstår værdien af at sprede glæde.« Sådan lyder bare en af rigtig mange hjertevarme indstillinger fra læsere, der har sendt Grith i finalen.

GRITH DYSTER OM TITLEN: Netto på Store Magleby Torv i Dragør kan være stolte. Girth Hansen er i finalen i Hjemmets kåring af Danmarks sødeste kassedame 2019. »Grith forstår værdien af at sprede glæde.« Sådan lyder bare en af rigtig mange hjertevarme indstillinger fra læsere, der har sendt Grith i finalen. – Foto: Femina

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Vandreturen i Nordvest, starter ved Nørrebro station.

Gå julefedtet væk inden nytår

Bent Jørgensen har skrevet en bog om sporvogne.

En fortælling om sporvogne