Tivolis gæster kan se frem til et par farverige dage, når Carstensens Have byder på fyrværkerifestival.
Tivolis gæster kan se frem til et par farverige dage, når Carstensens Have byder på fyrværkerifestival. - Foto: Tivoli

Fyrværkerifestival: Tivoli klar med årets bedste knald

Gæsterne i Tivoli kan se frem til en farverig himmel, når forlystelsesparken inviterer på fyrværkerifestival.

Hvis du besøger Tivoli inden årets udløb, kan du være sikker på at blive mødt af et ordentligt brag. For 15. gang i træk holder Tivoli nemlig deres årlige fyrværkerifestival, der i år er udvidet med en ekstra dag.

I løbet af festivalen, der strækker sig fra 25. til 27. december inklusiv nytårsaften, vil fyrværkerimester Gunnar B. Knudsen affyre mere end 400 stjerner, 2000 bombetter, 1500 luftbomber og 300 romerlys.

»Jeg ser meget frem til at vise Tivolis gæster, hvad vi har gået og arbejdet på igennem det sidste år. I år spares der ikke på glimmereffekterne med masser af guld- og sølvfarver. Vi har også indlagt lidt farverige drillerier, som forhåbentlig vil betage gæsterne i Tivoli,« siger fyrværkerimesteren.

Sansebombardement

Festivalen indledes med juletemaet ’hjerternes fest’ 25. december kl. 20.45, hvor de røde nuancer og romantiske farver kommer til at præge Tivoli og den københavnske nattehimmel.

Dagen derpå står programmet på ’stjernekaster nat’, som bliver med store stjerner i klare farver. Det starter også kl. 20.45. Fredag 27. december kl. 23 varmer forlystelsesparken op til nytårsaften, hvor haven byder på nytårsløjer.

Nytårsaften kulminerer festivalen med det store fyrværkerishow, der byder på et vaskeægte sansebombardement.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I dette debatindlæg svarer plandirektør i Movia Per Gellert på den kritik, som Anne-Lise Biehl fremførte i minby.dk/Frederiksberg Bladet torsdag 5. december. Arkivfoto: Martin Sørensen.

Debat: Movia mener, at der fortsat er gode busforbindelser på Frederiksberg

Foto: Energi- og CO2-regnskabet

Ny klimasikring til kommunerne