Jan Elnif er meget tilfreds over, at politikerne på Frederiksberg står fast på beslutningen om at genåbne Platanvej.
Jan Elnif er meget tilfreds over, at politikerne på Frederiksberg står fast på beslutningen om at genåbne Platanvej. - Foto: Arkivfoto

Debat: Stop Platanvej-egoismen

Jan Elnif

Hauchsvej 18

I flere uger har enkelte beboere i Frederiksberg Bladet protesteret over, at Platanvej efter Metroarbejdet atter bliver en åben trafikvej, som den var for mere end 8 år siden. Ved lukningen af Platanvej har trafikken måtte klumpe sig sammen på de få alternativer, der er for transport Nord-Syd gennem Frederiksberg.

Dette har medført trafikkaos på ikke mindst Kingosgade, Alhambravej, H.C. Ørstedsvej, Pile Alle og Allé gade til stor gene for beboere og trafikanter. Ved genåbning af Platanvej vil disse gener blive kraftigt reduceret, som dokumenteret gennem forvaltningens grundige arbejde, som bakkes op af et overvældende antal af områdets beboere, og som et enigt politisk udvalg står bag.

Det er derfor noget overraskende, at enkelte beboere på Platanvej ikke kan finde glæde i at have fået en flot Metrostation, bedre offentlig bustransport samt brede cykelstier, men simpelthen vil have hele vejen for sig selv formentlig helst med store træer og skovsøer.

Det er simpelthen ikke i orden på denne måde ensidigt at tænke på sig selv og skubbe trafikproblemerne over på naboerne. Stor tak til vore politikere, der kan stå sammen om vigtige beslutninger til gavn for flest mulige på Frederiksberg.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
23. december har Henning og Inge Daugaard været gift i imponerende 65 år.

Kærligheden har varet i 65 år

Lokalpolitiker David Munis Zepernick mener, at uddannelsesinstitutionen CBS‘ beslutning om at bortvise introvejledere er forkert.

DEBAT: CBS skyder gråspurve med kanoner