Dan Hammer ved modellen af Royal Arena.
Dan Hammer ved modellen af Royal Arena. - Foto: Michael Paldan.

Direktørens nytårsønske: Metrostation ved Royal Arena

Administrerende direktør for Royal Arena, Dan Hammer, ønsker en metrostation lige til døren. »Det er vores klare forventning, at der kommer en metrostation,« siger han.

Royal Arena skaber liv i Arenakvarteret i Ørestad Syd, men medaljen har også haft en bagside. I areanaens første levetid oplevede beboere udfordringer med gæster, der parkerede deres biler alle andre steder end ved de etablerede parkeringspladser. Men mange gæster benytter dog tog og metro til og fra arenaen.

Alligevel har adminstrerende direktør for Royal Arena, Dan Hammer, et stort ønske om at få etableret en metrostation ved arenaen. Der er gjort klar til en ekstra metrostation, og det ærgrer Dan Hammer, at Københavns Kommunne ikke har aktuelle planer om at bygge stationen, siger han til Ørestad Avis.

Dan Hammer understreger, at mange besøgende oplever det som om de ankommer til arenaens bagside, når de kommer over stibroen fra Field’s eller Ørestad Station. Arenaens rigtige hovedindgang ligger dog i den anden ende af bygningen.

»Det er derfor vores klare forventning, at der kommer en metrostation. Men det er op til kommunen og metroselskabet at realisere den vision. Lige over for Byfælleden er der bygget en gennemgang under metrollinjen, så man relativt nemt kan etablere trapper og perron. Så når befolkningstilvæksten tilsiger det, vil det da være helt naturligt at lave det ekstra stop på metrolinjen,« siger Dan Hammer til avisen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Georg Carstensen er stadig indlagt.

Tivolis grundlægger, Georg Carstensen, er stadig indlagt

Thomas Jørgensen ser Ib Spang Olsens illustration af Frihavnen på viadukten i Østbanegade som et erindringssted.

DEBAT: Fra glemselssted til erindringssted